Restaurang Sjöterrassen

Vi blev förälskade i vattnet. Sjöterrassen med sitt unika läge mitt i Mariestad, i direkt anslutning till vattnet, gör vår restaurang unik. Vi vågar till och med säga vi har Vänerns bästa uteservering.

Vi på Sjöterrassen är ett glatt gäng som samlar många år av erfarenheter från restaurang- och eventbranschen. Vi lägger stor vikt vid att varje kund ska få en positiv upplevelse hos oss – både från scen, från vårt unika läge vid vattnet, från vår smakfulla meny och från en service utöver det vanliga.

Vår kökschef Mikael lagar varje dag tillsammans med kocken Mathilda och övrig personal i köket vår mat från grunden med fokus på bra råvaror och närodlade grönsaker. God mat lagas på glädje och passion. Varje vecka komponeras en ny lunchmeny av såväl klassisk husmanskost som nya och spännande rätter.

Vi skräddarsyr ditt event

Vårt eventteam har många år av erfarenheter från såväl stora som små event och evenemang runt om i Skaraborg och Sverige. Tillsammans har vi möjlighet att skräddarsy just ditt event med de artister du önskar och den mat dina gäster vill ha. Våra lokaler på plats erbjuder stora möjligheter och skulle de inte räcka till har vi partners för tältbyggnation och mobila scener.
Med erfarenhet från event med allt från 50 till 90 000 besökare står vi redo.

Vi som äger Sjöterrassen är stolta över vår verksamhet. Med ständigt fokus på gästernas upplevelse och att alltid bli bättre ser vi varje dag fram emot att öppna dörren till restaurang Sjöterrassen. Med det fantastiska läget vår restaurang har vid Vänerns strand är möjligheterna många.