Sjöterrassens Julgalor – Wallmans on Tour

Äntligen har det blivit dags att boka in en av höjdpunkterna inför jul, ett perfekt tillfälle att samla vänner, arbetskollegor och familj till en helkväll med god mat och underhållning av högsta klass.

Varmt välkomna till Mariestad!

Vi kan nu mycket stolt presentera årets upplagor av Sjöterrassens JULGALOR i Jubileumsteatern. Under åtta kvällar gästas vi av olika talangfulla artister och kändisar från landets alla hörn. På detta sätt har vi något att erbjuda alla Mariestadsbor och Skaraborgare som vill fira in julen i en av Västsveriges vackrast belägna konsertlokaler.
Samtliga kvällar serveras Sjöterrassens egna julbord med alla de delikatesser som finnas bör på ett klassiskt julbord.

 

 

20 & 21 december – Julgala med Wallmans on Tour & Tobias Persson

 

Wallmans On Tour kommer till stan! Varning för fullsatt när Nordens största och mest utsålda krogshow anländer. Passa på att boka nu. I morgon kan det va försent!

En kväll med Wallmans är en kväll utöver det vanliga. Det är en upplevelse i skratt, ståpäls och ett sjuhelsikes drag! Låt julfesten i år bli till ett oförglömligt tillfälle. Skäm bort dig själv och ditt gäng med en riktigt, riktigt, rolig kväll!

 

 

Innan Wallmans går på scenen denna kväll bjuds vi på uppträde av Tobias Persson.
Tobias gästades oss tidigare i somras är verkligen en klar naturbegåvning. Han är en komiker med bra material, rätta glimten och distansen. Han är ett säkert kort, som bland annat blivit utsedd till årets manlige ståuppkomiker på Svenska stand-up galan.

I tv-rutan har man kunnat se Tobias Persson i program som Snillen snackar, Stockholm live, Babben & Co, Extra Extra, Morgonsoffan, Tack gode gud, Grillad och Snacka om nyheter. Har även synts på TV i olika reklamuppdrag exempelvis ÖoB och Findus.

Tobias uppträder regelbundet på Sveriges alla professionella ståupp-klubbar och är utan tvekan en av Sveriges absolut bästa ståuppare. När Tobias Persson blev vald till årets manlige stand-up komiker på Svenska stand-up galan, löd motiveringen så här: ”Med en otrolig energi och frenesi sprider denne man skämt och punchlines till sin publik som blir allt större. Han sår sina underfundiga frön som han skördar direkt. Mycket vass i ett gulligt yttre.

 

—————————————————–

 

Vi öppnar dörrarna och välkomnar er in i lokalerna från 18:00. Senast 18:45 bör man vara på plats. Dryck köpes antingen som dryckespaket här på biljettsidan, eller i våra barer på plats i Jubileumsteatern. 

29 november 2019 Uno Svenningsson & komikern Isak Jansson
30 november 2019 Uno Svenningsson & komikern Isak Jansson