Sjöterrassens Julgalor – Timo Räisänen

Äntligen har det blivit dags att boka in en av höjdpunkterna inför jul, ett perfekt tillfälle att samla vänner, arbetskollegor och familj till en helkväll med god mat och underhållning av högsta klass.

Varmt välkomna till Mariestad!

Vi kan nu mycket stolt presentera årets upplagor av Sjöterrassens JULGALOR i Jubileumsteatern. Under åtta kvällar gästas vi av olika talangfulla artister och kändisar från landets alla hörn. På detta sätt har vi något att erbjuda alla Mariestadsbor och Skaraborgare som vill fira in julen i en av Västsveriges vackrast belägna scenlokaler.

Samtliga kvällar serveras Sjöterrassens egna julbord med alla de delikatesser som finnas bör på ett klassiskt julbord.

7 december – Julgala med Timo Räisänen & Shanti Rydwall Menon

 

Julen står redan för dörren, och allas vår Timo Räisänen gör sig redo att tolka den! Under turnéparollen ”Timo Räisänen tolkar Julen” bjuds både nya och klassiska låtar, så väl som helt nyskrivna framtida julklassiker i ett manér vi aldrig tidigare sett Timo. Den 8 november släpper Timo Räisänen singeln ”Två Vise Män” med en turnépremiären strax därefter.

 

Timo Räisänen är en sann entertainer – en komiker som lockar till skratt, och hinderslöst för publiken rakt in i det sällsamma allvaret. Med bland annat megahiten “Fear No Darkness Promised Child” i sin gedigna låtkatalog har Timo, också tack vare hundratals genomförda gig, gjort sig ett namn som en av Sveriges största soloartister. Under de senaste åren har Timo släppt sin svenska debut samt turnerat i flertalet sättningar: med sin trio, fullt band, som soloartist och med konceptet ”Timo sjunger Ted”.

 

 

Innan Timo går på scenen denna kväll bjuds vi på underhållning av Shanthi Rydwall-Menon.

Shanthi har på kort tid gjort sig ett namn i humor-Sverige. Hon har medverkat i en säsong av talkshowen Robins på SVT, gjort humorprogrammet Carpe Fucking Diem i SR P3, varit ett återkommande inslag i ”Moa Svan med gäster” och uppträtt på Pride Comedy på Stockholm Pride fem år i rad. Shanthi har även varit med och drivit humorklubben ”Stand Up Yours” på Södra Teatern i Stockholm.

Shanthi har skrivit och turnerat med sin egen humorföreställning ”Kan jag få din uppmärksamhet tack (för jag har ingen själv)” som handlar om hur det är att leva med ADHD och dessutom varför vi människor är besatta av vad som är normalt och inte. Shanthi har även medverkat i ”Kvällsshowen” på Barnkanalen, I ”PK-mannen” på UR, ”Parlamentet” och i ”Mumbo Jumbo” på TV4.

 

 

“Timo sjunger Ted” var under 2016 en av landets mest bokade akter. Livekonceptet är fortfarande enormt uppskattat och frekvent bokat över hela landet, och har dessutom inspirerat den nya julturnén ”Timo Räisänen tolkar Julen”. Utöver tolkningar och versioner av både klassiska och välkända såväl som mer obskyra jullåtar har det smugit sig in helt nytt, egenskrivet material – inte minst singeln ”Två Vise Män” som släpps den 8 november.

2018 och 2019 såg vi honom framföra “En Timokonsert”, där han sammanfattade karriären så här långt i en “Timo extra allt-föreställning”. Under sommaren som gått har Timo underhållit tusentals personer i hela landet i alla de olika sättningarna, och alltid med samma fingertoppskänsla och showmanship.

 

—————————————————–

 

Vi öppnar dörrarna och välkomnar er in i lokalerna från 18:00. Senast 18:45 bör man vara på plats. Dryck köpes antingen som dryckespaket här på biljettsidan, eller i våra barer på plats i Jubileumsteatern. 

 

29 november 2019 Uno Svenningsson & komikern Isak Jansson
30 november 2019 Uno Svenningsson & komikern Isak Jansson