Sjöterrassens Julgalor – Andreas Weise

Äntligen har det blivit dags att boka in höjdpunkterna inför jul, ett perfekt tillfälle att samla vänner, arbetskollegor och familj till en helkväll med god mat och underhållning av högsta klass.

Varmt välkomna till Mariestad!

Vi kan nu mycket stolt presentera årets upplagor av Sjöterrassens JULGALOR i Jubileumsteatern. Under åtta kvällar gästas vi av olika talangfulla artister och kändisar från landets alla hörn. På detta sätt har vi något att erbjuda alla Mariestadsbor och Skaraborgare som vill fira in julen i en av Västsveriges vackrast belägna scenlokaler.

 

Samtliga kvällar serveras Sjöterrassens egna julbord med alla de delikatesser som finnas bör på ett klassiskt julbord.

 

 

6 december – Julgala med Andreas Weise & Shanti Rydwall Menon

 

Andreas Weise, vinnare av Stjärnornas Stjärna 2019, är en modern artist med rötterna i den traditionella swing- och soulmusiken. Nyligen släpptes singeln ”My Love Runs Deep” som han under hösten gjort sin första turné med.

Efter vinsten i Stjärnornas Stjärna har Andreas Weise inte direkt legat på latsidan. Han har arbetat i studion med att färdigställa sin nya singel, skrivit fler låtar, gigat, varit med familjen samt fokuserat på att sänka sitt handicap på golfbanan.

 

Innan Andreas går på scenen denna kväll bjuds vi på underhållning av Shanthi Rydwall-Menon.

Shanthi har på kort tid gjort sig ett namn i humor-Sverige. Hon har medverkat i en säsong av talkshowen Robins på SVT, gjort humorprogrammet Carpe Fucking Diem i SR P3, varit ett återkommande inslag i ”Moa Svan med gäster” och uppträtt på Pride Comedy på Stockholm Pride fem år i rad. Shanthi har även varit med och drivit humorklubben ”Stand Up Yours” på Södra Teatern i Stockholm.

 

Shanthi har skrivit och turnerat med sin egen humorföreställning ”Kan jag få din uppmärksamhet tack (för jag har ingen själv)” som handlar om hur det är att leva med ADHD och dessutom varför vi människor är besatta av vad som är normalt och inte. Shanthi har även medverkat i ”Kvällsshowen” på Barnkanalen, I ”PK-mannen” på UR, ”Parlamentet” och i ”Mumbo Jumbo” på TV4.

”My Love Runs Deep” är första singelsläppet på länge för Andreas Weise. Det är en modern poplåt som är skriven av Weise själv tillsammans med låtskrivarna David Fremberg och Alexander Holmgren. För produktionen står Fredrik Sonefors (Norlie KKV, Hanna & Liamoo m.fl).

Med sig på turnén har han ett eget band.

– Det kommer bli fantastiskt att få möta min gamla, men även nya publik på min första egna turné. Jag ser fram emot att få spela nytt material och personliga favoriter samt ta chansen att dela med mig av historier och berätta om mitt liv på ett mer personligt plan. Det finns en hel del som jag aldrig någonsin pratat om tidigare. Problematiken med att hitta sig själv, men även att våga vara sig själv är något som präglat hela mitt liv, särskilt alla gånger jag inte blivit bedömd enbart utefter min talang och passion för musiken. Hur humorn fungerat som ett försvar för att inte låta alla lära känna hela Andreas Weise, utan bara den sidan som gör minst ont, avslutar Andreas

 

 

—————————————————–

 

Vi öppnar dörrarna och välkomnar er in i lokalerna från 18:00. Senast 18:45 bör man vara på plats. Dryck köpes antingen som dryckespaket här på biljettsidan, eller i våra barer på plats i Jubileumsteatern. 

 

29 november 2019 Uno Svenningsson & komikern Isak Jansson
30 november 2019 Uno Svenningsson & komikern Isak Jansson