Hemvändarkväll – Simon Swahnström & Totte Rajamäki

Äntligen har det blivit dags att boka in en av höjdpunkterna inför jul, ett perfekt tillfälle att samla vänner, arbetskollegor och familj till en helkväll med god mat och underhållning av högsta klass.

Varmt välkomna till Mariestad!

Vi kan nu mycket stolt presentera årets upplaga av Sjöterrassens HEMVÄNDARKVÄLLAR i Jubileumsteatern. Under två kvällar gästas vi av olika talangfulla artister och kändisar från Mariestads alla hörn. På detta sätt har vi skapat en egen Julgala med Mariestads största och bästa artister!

Samtliga kvällar serveras Sjöterrassens egna julbord med alla de delikatesser som finnas bör på ett klassiskt julbord.

13 & 14 december – Hemvändarkväll med Totte Rajamäki & Simon Swahnström

 

Från urskogarna kring Vänerns östra sida kommer Simon Swahnström. I Finland har han benämnts som en ung Cornelis och i Norge har han jämförts med en tidig Winnerbäck. Tillsammans med sitt band, det legendariska Lürsta Sockens Husarer, bjuder han dock på en helt unik musikupplevelse där kvällen sätter set-listan. Det är vardagsrock och diskbänkspop när den kryper som närmast. Nu gör han sig redo för en ordentlig julspelning på hemmaplan med fullt ställ.

 

En närmare beskrivning behövs inte när vi pratar om Totte Rajamäki. Just nu på vad som  verkar vara en evighetslång turné med A Tribute to Dire Straits har han varit på Turné genom Europa, klassiska arenor från Cirkus till Tyrol och Trägårn i Göteborg har alla avverkats och publiker har charmats! Nu gör Totte med vänner sig redo för en unik julspelning i Jubileumsteatern och målet är tydligt, när kvällen är slut ska publiken stå på stolarna och Jubileumsteatern gunga.

—————————————————–

 

Vi öppnar dörrarna och välkomnar er in i lokalerna från 18:00. Senast 18:45 bör man vara på plats. Dryck köpes antingen som dryckespaket här på biljettsidan, eller i våra barer på plats i Jubileumsteatern. 

 

29 november 2019 Uno Svenningsson & komikern Isak Jansson
30 november 2019 Uno Svenningsson & komikern Isak Jansson